Покрова. День козацтва. День захисника України. День УПА, героїв Небесної сотні і героїв АТО

 Питання актуальності викладання предметів духовно-морального спрямування у сучасній школі піднімалися під час проведення міського семінару «Інтеграція предметів духовно-морального спрямування у контексті реалізації завдань Нової української школи», який був проведений на базі ЗЗСО №17 Луцької ОТГ. 

Під час онлайн трансляції голова міського методичного об’єднання предметів духовно-морального спрямування Ротченкова Н.І. наголосила на важливості інтегрування духовно-моральних предметів з іншими шкільними дисциплінами, що взаємозбагачує і урізномаітнює навчальний процес. 

До організації семінару долучились Сушик Л. Б. консультант ЦПРПП департаменту освіти Луцької міської ради, Савчук І. А., заступник директора з НВР ЗЗСО №17. Учасниками семінару були педагоги усіх шкіл міста та ОТГ. 

Інтегрований виховний захід «Покрова. День козацтва. День захисника України. День УПА, героїв Небесної сотні і героїв АТО», який запропонувала із своїми вихованцями Ротченкова Н.І., підкреслив актуальність питання виховання учнівської молоді у сучасній школі. 

До виховного заходу були залучені учні ЗЗСО №17 та студенти ВПБА. 

І ми теж є з вами захисниками України. Захисники України — це не тільки люди зі зброєю в руках, це люди, які захищають Україну молитвою, словом, піснею, своєю наполегливою працею і підтримкою. Ви всі можете назвати себе захисниками України, тому, що кожен може виявляти свою любов до Батьківщини своєю безкорисливою працею. Це може бути дитячий малюнок, продукти… 

Захід пройшов із дотриманням карантинних вимог.