Привітання Луцького міського голови Ігора Поліщука

Дорогі діти, педагоги, батьки!

Свято Останнього дзвоника — це завершення навчального року, а для випускників – прощання зі школою. Цьогоріч воно особливе. Адже відзначати цей день нам доводиться в умовах повномасштабної війни. Ворог намагається викорінити все українське: історію, мову та нашу ідентичність. Йому це не вдасться - ми переможемо! Ми - єдині і сильні, поважаємо свої традиції та ніколи не забудемо свого коріння. Горді тим, що ми українці!

Дорогі випускники! Ви - майбутнє нашої держави. Ви будете навчатися у вузах, здобувати професію та новий життєвий досвід. Будете творити нову величну історію нашого народу.

Від щирого серця бажаю вам Божого благословення та щедрої долі. Нехай ваші життєві успіхи стануть найвищою винагородою батькам та педагогам.

Сьогодні шкільний дзвінок лунає й для тих, кому належить ще продовжити шкільне навчання. Він сповіщає про початок літніх канікул. Щиро бажаю вам цікавого відпочинку та позитивних емоцій.

Я впевнений, що з Божою поміччю та незламним духом наших захисників ми здобудемо перемогу, повернемо мир і спокій у кожен куточок нашої держави, наше славне місто Луцьк та кожну українську родину.

Щасти вам у всьому!

З повагою,
Луцький міський голова Ігор ПОЛІЩУК